Loader
x

VBC: OB-stijging raakt koopkracht en houdt economische groei tegen

00

Vereniging Bedrijfsleven Curacao maakt zich zorgen over de koopkracht als de OB stijgt. Dat laat voorzitter Clark Russel weten. Een van de maatregelen van de overheid om te besparen op de begroting is de stijging van OB. Volgens Russel werkt de maatregel de goede voornemens om de economie te laten groeien, tegen. Hij doelt op de afspraken die eind vorig jaar werden gemaakt in het Conventant getekend door premiers Mark Rutte en Eugene Rhuggenaath.

Ook Downtown Management Organization sprak zich negatief uit over de maatregel. Tegen het Antilliaans Dagblad zeiden zij dat de verhoging van het ob-tarief kan leiden tot een inkomensverlies bij de horeca ondernemers in Punda. Ook de winkeliers zullen het lastiger krijgen.

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.