Loader
x

Tweede deel HNO wordt volgende maand opgeleverd

00

Het eerste deel van het nieuwe ziekenhuis is half december opgeleverd door Ballast Nedam. Dat bevestigt Clifton Walle die verantwoordelijk is voor de communicatie rond de transitie van het oude naar nieuwe ziekenhuis. In de tweede helft van februari wordt een tweede deel van het Curacao medical center opgeleverd waarna in april het hele gebouw wordt opgeleverd.

Eind februari zal de transitie naar het nieuwe ziekenhuis voor een deel ook beginnen. Als alles klaar is, zijn er nog enkele maanden gereserveerd om te controleren of alles kwalitatief in orde is: “Of de kabels werken bijvoorbeeld en de leidingen correct zijn aangelegd”, legt Walle uit. Als de toezichthouders dit proces hebben afgerond, kan het personeel opgeleid worden om in het nieuwe gebouw aan het werk te gaan. In de tweede helft van dit jaar zou het Curacao Medical center echt open moete gaan.

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.