Loader
x

OM eist tweemaal terugbetaling belasting van Tromp in Hoger Beroep

00

Vandaag heeft de behandeling van het Hoger Beroep plaatsgevonden in zaak tegen Emsley Tromp. Tromp wordt door het Openbaar Ministerie beschuldigd van het opzettelijk onjuist indienen van de aangifte inkomstenbelasting tussen 2006 tot en 2014. In november vorig jaar werd de ex-directeur van de Centrale Bank vrijgesproken door de rechter: de aangiften waren volgens het gerecht wel onjuist ingevuld, maar er was te weinig bewijs dat Tromp dit opzettelijk heeft gedaan.

Het OM ging in Hoger Beroep. Tijdens de behandeling vandaag hebben zij een werkstraf van 240 uren geist die volooid moet worden binnen 1 jaar. Ook eisen zij terugbetaling , tweemaal, van het bedrag van de te weinig geheven belastingen. Dit is in totaal 10 miljoen gulden.

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.