Loader
x

Nieuwsbrief Paradise FM

What’s happening @ Paradise FM?!

Bij Paradise FM zijn we altijd met nieuwe dingen bezig. Daarom lees je in deze nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen en acties bij Paradise FM.

Eelze is terug!

De Paradise FM DJ Eelze de Jong is na een maand uitrusten terug ‘on air’. Onze vertrouwde DJ gaat verder alsof hij nooit is weggeweest. Eelze presenteert vanaf nu dagelijks het lunchcafé van 12.00 tot 14.00 waarin je onder andere de Pontjesbrug hoort! Want ja, die is ook terug bij Paradise FM!

#presidentemooistemomenten

Heb jij tijdens carnaval ons promoteam voor de parade uit zien lopen? En ben jij op de foto geweest met een van onze fotoframes? Plaats die foto dan op Instagram of Facebook met de hashtag: #presidentemooistemomenten. Iedere maand geeft Presidente een prachtig prijzenpakket weg en door jouw post maak jij kans om die te winnen!
Geen mooiste moment vastgelegd tijdens carnaval? Geen zorgen, je kan de foto van jouw mooiste moment delen met #presidentemooistemomenten, dan maak je ook kans op de prijzen.

Het Foute Uur

Ben jij de grootste fan van ons foute uur? Gaat de radio harder tussen 09.00 en 10.00 uur? Nu kun je samen met jouw collega’s het foute uur van Paradise FM samenstellen. Natuurlijk wordt jullie bedrijfsnaam op de radio genoemd. Vul hier jouw keuze in!

Win een taart op jouw verjaardag!

Ben jij bijna jarig? Vanaf nu kan je je inschrijven op onze online verjaardagskalender. Wie weet word jij op jouw verjaardag verrast met een verjaardagstaart! Geef je snel op.

Vernieuwde ochtendshow

Het is je vast niet ontgaan, vorige maand zijn we begonnen met de nieuwe Paradise FM Ochtendshow Met Mario! Bij de Rotterdamse DJ hoor je de beste ‘classics’ en de nieuwste hits. Naast muziek speelt Mario ook leuke spelletjes waaronder de grote Paradise FM-muziekquiz. Tussendoor houdt Mario je samen met Oscar van Dam op de hoogte van het laatste lokale en internationale nieuws.

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.