Loader
x

FOODBLOG #7

01

Elke medewerker van Paradise FM die The Challenge is aangegaan voor Tutti Frutti houdt een week lang bij hoe de voorgeschreven voeding en het sporten is verlopen.   

Deze week is het de beurt aan Kim Huisman die haar verhaal graag met jullie wil delen.

Of ook ik even een week een blog wil bijhouden van mijn “Challenge” Laat ik eerst eens beginnen dat ik de eerste 3 tot 4 weken van deze Challenge spijt als haren op mijn hoofd heb gehad dat ik samen met Rob dit plan in elkaar heb gezet.

Na de geboorte van mijn eerste, bijna 10 jaar geleden, heb ik letterlijk het tennisracket op de baan gedonderd en deze nooit meer opgepakt. 3 kids verder en een kilootje of wat meer, moest ik conditioneel echt van -10 komen zeg maar.

Tijd voor een Challenge: Na een eerste lesje bodypump (want he, we laten ons niet kennen he) zakte ik echt letterlijk door m’n hoeven en kon ik 3 dagen NIETS meer. Na wat opgeklauterd te zijn dacht ik dat het grappig was om aan een spin marathon mee te doen. Nou believe me… met je dikke sanka op zo’n klein zadeltje….het beste anticonceptiemiddel ever! Maar, ik ben nu een week of 6 verder en kan zeggen dat ik de lesjes aardig begin mee te komen. Grappig om te zien wat sport met je lichaam doet. Ik zie spieren in mijn lijf, die er echt nooit hebben gezeten!

Maandagavond mijn favoriete sportschooluurtje; heerlijk boxingfit gedaan, het was rustig. Mijn collega’s lieten het door ziekte afweten. Helaas stond de rest van de zaal vol met profs dus ik kon niet cheaten met Kim Hendriksen en heb dus een paar flinke klappen gekregen.

Gelukkig had ik van tevoren een goede salade gegeten want na zo’n les heb ik totaal geen trek meer in wat dan ook. Douchen en met een pot thee op de bank. Pas na 21 uur zakt de adrenaline wat en kon ik naar bed.

Op woensdag staat het zwaarste uurtje van de week op het programma, nou eigenlijk 2. Allereerst moeten we wegen en die kilootjes gaan bij mij niet zo hard. De centimeters gelukkig wel en ook het percentage spier stijgt gestaag maar die tellen niet als sponsorbedrag.

Tot nu toe was ik elke week iets kwijtgeraakt qua gewicht maar helaas vandaag 300 gram erbij. Zou het aan die krachttraining komen van afgelopen zaterdag waarbij ik door de grens ben gegaan of maak ik mezelf wat wijs?

Vervolgens aansluiten bij de spin-les van 8.30 – 9.30. Man o man wat vind ik dit vreselijk. Ik kijk om 8.35 al vol in het zweet en buiten adem naar de klok en denk dan alleen maar….moet er doorheen het zwaarste uurtje, jawel het zwaarste uurtje van de week….

6 liter vocht later en met een hartslag van 190, douchen beneden bij de Challenge, omkleden en hop naar kantoor. In de auto het foute uur keihard aan en met een blij hoofd mee bleeren, fijn dat dit er weer opzit!

Vandaag een omeletje met groente opgehaald bij Ask for Food, prima lunch.

Donderdag en vrijdag zijn rustdagen qua sportschool, maar thuis moet er wel doorgetraind worden uiteraard. Gelukkig heb ik ook daar mijn personal trainers voor.

Vrijdagmiddag mag ik lekker baantjes trekken bij Livingstone. Wij als Paradise team mogen tijdens deze challenge gebruik maken van het zwembad van dit resort. Een uurtje heen en weer zwemmen om de spieren soepel te houden.

Deze foto is uiteraard genomen tijdens het opdrogen na een uur zwemmen ????

Zaterdagochtend staat de krachttraining op het programma.

Personal trainers Joshua was terug van 2 weken vakantie en riep toen ik binnenkwam deze ochtend direct tegen mij: He Kim, ik kan het goed zien hoor dat je sport…. Knuffel voor Jos!

Aangezien het weekend een heel georganiseer is met 3 kinderen, heb ik vandaag de middelste meegenomen naar de krachttraining met de ipad. Aan de grote tafel bij de Challenge neergezet en als opdracht meegegeven foto’s te maken van de workout van mama…

Dit apparaat vind ik echt de grootste bitch van de sportschool. 50 kilo wegdrukken en dan 5 x een sessie van 15 pushes…die eerste 3 gaat nog wel maar die laatste 2 sessies komen echt uit de tenen. Al vloekend en tierend maak ik de sessie af. Zo dit uur krachttraining zit er ook weer op.

Met de sportkleding nog aan even snel de supermarkt door, vanavond komen er eters en die moet je toch wat meer voorschotelen dan wortels en komkommer.

Zondagochtend is uitslaap ochtend, om 10 uur rol ik mijn bed uit en ben zwaar aan de koffie toe. Troep van de avond ervoor opruimen, huiswerk maken met de kinderen, kleding voor de volgende dag klaarleggen want ze mogen maandag griezelig verkleed naar school in verband met het thema van de kinderboekenweek.

’s Middags met de hond en de jongste telg thuis een flinke wandeling vanaf het hondenstrandje op Jan Thiel de berg op naar boven. Thuis snel eten want we gaan nog even zwemmen bij Wet & Wild met de kids.

 

Maandag is weer boxingfit! En de collega’s doen weer mee!  Lekker lesje, best druk ook!

Dinsdag gaan we met het team de berg op bij Fort Nassau. Als sponsor van onze Challenge heeft Fort Nassau ons een bedrag van 250,- beloofd als we met het team boven komen. Bij bovenkomst stond er ook nog een heerlijke lunch voor ons klaar. De 2 stagiaires Menno en Marco van Sport & Health Club The Challenge liepen ook mee

Net optijd klaar met de uphill challenge om de kinderen van school te halen. Helaas wel in mijn stinkende zwetende outfit maar het is even niet anders. Thuis, terwijl de pompoen aan het grillen is in de oven voor het avondmaal, nog even een kleine workout met de kinderen. Altijd leuk als mama meedoet want dan worden ze des te harder gelanceerd.

Het is weer woensdag, met lood in de schoenen sleep ik mij weer naar de sportschool voor het weegmoment en de spinning les…Whaaaaa, bijna een kilo kwijt…..YES!

Liefs,
Kim

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist