Loader
x

Cinex al maanden bezig met koop Plaza Hotel

00

Cinex was al zeker negen maanden bezig met het regelen van de koop van het Plaza Hotel. Dat legt Ramon Koffijberg van Cinex uit. Bolero benaderde Cinex via Facebook om hulp te vragen bij het proces van de koop op de veiling. “Wij zorgen er dan voor dat een investeerder op de veiling terechtkomt met de juiste tools en kennis”, zegt Koffijberg.

Het is volgens Koffijberg niet altijd makkelijk voor buitenlandse investeerders om te investeren op het eiland.In het geval van het Plaza Hotel: het hotel is gebouwd op de boogjes dat gebied is van Land Curacao, ook is de toren van het Plaza hoger dan de andere bebouwingen in de binnenstad. Daarbij komen nog de normale regelingen, wetten en vergunningen. Koffijberg zegt erg blij te zijn met de koop door Bolero. Cinex begeleidt de investerdeerder de komende tijd nog.

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.