Loader
x

CHATA bezorgd om aankondiging Gijsbertha

00

Toerisme organisatie CHATA is bezorgd over de aankondiging van minister van Financiën Kenneth Gijsbertha om de ob op onder meer sigaretten, alcohol en andere producten te verhogen. Volgens CHATA betekent dit in veel gevallen een verhoging van 7 procent van de prijs of meer, voor zowel inwoners van Curaçao als voor toeristen.

CHATA is bezorgd over de uitwerking van deze prijsverhoging op ons toerisme. Volgens CHATA kan door de verhoging de prijs van bijvoorbeeld een fles bier fors stijgen. De organisatie meent dat de maatregelen niet goed zijn voor de koopkracht van de bevolking en zeker niet voor het toerisme en kan Curaçao zich hierdoor uit de markt prijzen.

Het nieuws met Oscar

Uitzending Gemist

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens ‘De Paradise FM Ochtendshow met Mario’, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.