Loader
x

GOEDEMORGEN CURACAO

6.00 – 9.00 uur
De leukste ochtendshow van Curaçao, gepresenteerd door Eelze de Jong. Met ieder kwartier nieuwsupdates van lokale en internationale bodem, sportnieuws, de actualiteit van de dag, het Filespel en de grote Paradise FM muziekquiz, Oscar van Dam met een verslag van het nieuws uit de lokale kranten, interessante weetjes uit de muziekgeschiedenis en natuurlijk de lekkerste muziek om je dag mee te beginnen.

HET FOUTE UUR

9.00 – 10.00 uur
Een uur lang lekkere foute muziek. Stiekem meezingen met echte ‘guilty pleasure’ klassiekers. Waag een dansje op de Vengaboys,  speel de drums op het stuur van je auto met The Final Countdown van Europe, probeer de rap van Scatman John bij te houden en zing gezellig mee met The Pointer Sisters.

MARCEL IN DE MORGEN

10.00 – 12.00 uur
Time flies when you’re having fun…. met Marcel in de Morgen vlieg je de ochtend door! De ultieme ‘Paradise FM sound’ met nieuwe popmuziek, gouwe ouwe klassiekers, afgewisseld met swingende Caribische deunen. Zing en swing mee in de auto, thuis of op je werk.

LUNCHCAFE

12.00 – 14.00 uur
Tijdens het LunchCafé draait Marc de Roo de lekkerste muziek tijdens je lunchpauze en praat hij je bij over alles wat er op het eiland gebeurt. Marc heeft regelmatig interessante gasten op bezoek of aan de telefoon tijdens het LunchCafé en ook tijdens je lunchpauze maak je weer kans op leuke prijzen! Nieuwe restaurants, bekende artiesten, aankomende evenementen en de leukste banen op het eiland… het komt allemaal voorbij tijdens het LunchCafé! En uiteraard neemt Oscar van Dam nog een keer het laatste nieuws met je door.

MARC IN DE MIDDAG

14.00 – 17.00 uur
Met Marc de Roo staat gezelligheid bovenaan. Met Marc uit je speaker vliegt je middag voorbij met de lekkerste muziek en leukste anekdotes.Wil je ook gezellig meedoen?! Vraag dan je favoriete plaat aan tijdens Marc in de middag.

VANDAAG & MORGEN

17.00 – 19.00 uur
Thuis, in de auto of op het werk: 5 dagen per week praat Elisa Koek je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lokale politiek, sport en cultuur. Nieuws uit eerste hand, actueel en kritisch. Elisa belt met verslaggevers op de diverse eilanden voor het laatste nieuws en interessante interviews.

PARADISE FM GREATEST HITS

19.00 – 22.00 uur
Non stop de lekkerste muziekmix voor thuis op de porche, op het werk, bij het zwembad of op het strand, tijdens het schoonmaken, bij de kapper of in je favoriete café.

PARADISE FM EASY LISTENING

22.00 – 23.00 uur
Sluit je dag af met een goed glas wijn en Easy Listening uit je radio. Laat je meeslepen met de rustige klanken van Norah Jonas, de prachtige teksten van Frank Boeijen en de zwoelste liefdesliefdjes. Wij draaien de vergeten ballets afgewisseld met de nieuwste hits.

MET HET OOG OP MORGEN

23.00 – 00.00 uur
Bekend van Radio 1 en vaste prik in de nacht van Paradise FM. Vol nieuws en achtergronden, met elke dag een andere, vaste presentator.

Nieuws Archief

Luister Live

Muziekquiz

Van maandag t/m donderdag spelen wij bij Paradise FM elke dag een muziekquiz waarbij je een diner voor twee personen kan winnen! De aftrap van de muziekquiz is tijdens de ochtendshow ‘Goedemorgen Curaçao’ met Eelze & Lidy, iets na 7.30 uur. Daarna wordt dezelfde opdracht nog een aantal keer herhaald bij de verschillende programma’s van Paradise FM.